Handsmade Sieraden
Asymmetrie in harmonie

Prijsindicaties maatwerk:

Op basis van uw ideeën en wensen spreken we een prijsindicatie af, na uw goedkeur van het ontwerp spreken we een vaste prijs af. 

  • Voor Ringen kunt u denken aan ca. € 25,- voor een ring die grotendeels gebaseerd is op een bestaand ontwerp  tot ca. €100,- voor een complexer ontwerp naar uw specifieke, persoonlijke wensen. 
  • Voor Oorbellen kunt u denken aan ca. €45,- voor oorbellen die grotendeels gebaseerd zijn  op een bestaand ontwerp  tot ca. €150,- voor een complexer ontwerp naar uw specifieke, persoonlijke wensen.
  • Voor Hangers en Broches kunt u denken aan ca.€ 35,- voor een hanger of een broche die grotendeels gebaseerd is op een bestaand ontwerp  tot ca. €250,- voor een complexer ontwerp naar uw specifieke, persoonlijke wensen. 
  • Voor Sieraden gebaseerd  op initialen kunt u denken aan ca. €50,- voor een sieraad uit de samenvoeging van twee letters tot ca. €250,- bij sieraden die gebaseerd zijn op 4 tot 5 initialen. Dit laatste wordt vooral veroorzaakt door de complexiteit van het ontwerp.
  • Voor Manchetknopen kunt u denken aan ca. € 100,- voor manchetknopen die grotendeels gebaseerd zijn  op een bestaand ontwerp  tot ca. €250,- voor een complexer ontwerp naar uw specifieke, persoonlijke wensen.