Handsmade Sieraden
Asymmetrie in harmonie

Unieke sieraden maken

Unieke sieraden maken gaat niet over één nacht ijs. Van eerste idee tot glimmend eindproduct, dat  kan weken duren. Maar geduld wordt altijd beloond met een unieke creatie die van begin tot eind volledig met de hand is gemaakt. Van schets tot eindresultaat staan jouw wensen centraal.

Op basis van ideeën maak ik meerdere schetsen en variaties daarop. Uiteindelijk komt daar de definitieve schets uit met de juiste maten. 


Van idee tot sieraad

Wil je initialen verwerken? Of heb je een mooie (edel)steen of iets anders dat je in een dierbaar sieraad wilt verwerken? Er is van alles mogelijk. In een paar stappen ontstaat er uit elk idee een mooi uniek sieraad

Wat vind je mooi?

Op basis van de voorbeelden van geleverd werk (of op basis van andere inspiratiebronnen), kunt u een beeld vormen wat u mooi vind en wat minder.

Neem contact met me op

Als u op het contactformulier aan kunt geven welke ontwerpen aanspreken kan ik me daar alvast op oriënteren. 

Het eerste ontwerp

Gaat het om een hangertje, een ring, oorbellen of om manchetknopen? Op basis van uw wensen maak ik graag de eerste schetsen. Afmetingen en technische details zijn op dat moment niet zo belangrijk

Uitwerken

Zodra we het idee hebben geschetst, bepalen we in overleg de details van het unieke sieraad. Dit levert een ontwerp op waar we beide enthousiast van worden! 


Met uw akkoord ga ik zo snel mogelijk aan de slag