Handsmade Sieraden
Asymmetrie in harmonie

Uw ideeën en wensen 

Een mooi cadeau voor een dierbaar iemand, een herinnering aan een speciale gelegenheid of iemand een tastbare onderstreping van een belofte, of gewoon omdat u het verdiend, er zijn vele motieven voor de aanschaf van een sieraad, maar eigenlijk altijd persoonlijk van aard. Hoe persoonlijker hoe waardevoller.

Wat is er dan waardevoller om een werkelijk uniek sieraad te krijgen waarbij uw inbreng in het ontwerp meer dan welkom is. Geef mij uw ideeën of wensen door en samen maken we een uniek en persoonlijk sieraad.

Initialen zijn zeer persoonlijk en door het samenvlechten van initialen tot een abstracte organische vormen ontstaan zeer mooie en uniek sieraden, zie daarvoor ook de pagina volledig gebaseerd op deze groep sieraden

Sieraden kunnen uitstekend gebaseerd worden op bestaande materialen zoals mooie steentjes, plantenpitten uit de tropen of kralen uit een oude ketting, ook oude broches en hangers kunnen een nieuw leven krijgen, zelfs van oude muntjes, (het is verrassend om te ervaren hoe mooi de kleuren zijn van muntgeld!) kunnen mooie sieraden gemaakt worden. (zie bij de hangers de beide sieraden met gele en koperkleurige ballen)

Op de pagina’s met voorbeelden kunt u kijken welke ontwerpen u aanspreken. Om u te helpen met een keuze heeft Handsmade een grote voorraad unieke materialen, van muntjes tot pitjes en van steentjes tot parelmoer ter beschikking.